Onderhoud in opdracht van syndicus

Jumbo Cleaning BVBA - Bellem - Onderhoud SyndicusWie een appartement huurt, betaalt vaak maandelijks of jaarlijks een bijdrage voor het onderhoud van de algemene delen van het gebouw zoals de traphallen, bergingen en inkomhallen. Logisch dus dat huurders waar willen voor hun geld en het onderhoud dat de syndicus uit Bellem of daarbuiten laat uitvoeren sterk controleren. Laat daarom als syndicus niets aan het toeval over en kies voor professional Jumbo Cleaning BVBA om alle schoonmaakwerken zorgvuldig uit te voeren.

Hoogwaardige materialen en producten

Wij werken steevast met professionele en hoogwaardige producten zoals Gavel, Mr Proper,… Ook onze materialen zoals de Vikan trekker en de fiberdweil worden door ons gebruikt om alles kraaknet en hygiënisch te houden. Het gebruik van deze middelen resulteert dan ook steeds in een kwaliteitsvolle uitvoering van alle werken.

Offerte op maat

Bij opmaak van onze offertes houden we steeds rekening met uw specifieke wensen. Elke offerte voor onderhoud in opdracht van een syndicus uit Bellem of in de nabije regio is dan ook persoonlijk en niet te vergelijken met offertes voor andere klanten.

Neem gerust contact met ons op voor meer info of een prijsopgave op maat

Back to Top